OVER ONS:

ENQUÊTE EXPERT

Waarom?

Om bij het begin te beginnen: waarom deze website? Het simpele antwoord: we vinden dat er zoveel mogelijk onderzocht moet worden middels enquêtes of andere soorten van onderzoek.

Wij hebben bij elkaar jarenlange ervaringen met (wetenschappelijk) onderzoek & marktonderzoek. We snappen daarom het enorme belang hiervan omdat dit de levens van mensen verbetert. Inzichten die namelijk uit de onderzoeken komen die worden uitgevoerd zijn waardevol omdat daarmee wetenschappers, overheden, instellingen en commerciële bedrijven beter leren begrijpen wat er gebeurt in de samenleving.

Met die kennis kunnen zij betere besluiten nemen en innoveren. Voor soms dingen die wellicht minder belangrijk lijken, zoals verbeteren van producten, diensten en marketing, maar vaak ook het verhogen van de kwaliteit van bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs, politiek, veilige voedselproductie en milieu.

Het is dus van essentieel belang dat er meer onderzoek wordt gedaan. En daar hoef je tegenwoordig helemaal geen wetenschapper of professor meer voor te zijn, want ook studenten of enthousiastelingen kunnen tegenwoordig online heel mooie enquêtes in elkaar draaien en uitzetten.

Randvoorwaarde anderzijds is natuurlijk dat er genoeg mensen zijn die mee willen doen aan de onderzoeken door de surveys in te vullen, of op andersoortige manier hun input te geven. Want zonder die informatie is geen enkel onderzoek van waarde. Wat veel mensen echter niet weten is dat die waarde zo essentieel is, dat je dit ook kan doen als betaalde (bij)baan.

Dit zorg ervoor dat het een leuke en laagdrempelige online manier is om wat te verdienen. Daarmee kunnen veel mensen eenvoudig hun financiële plaatje net wat ruimer maken. Want vergis je niet, als je betaalde enquêtes invult dan kun je daarmee zomaar enkele honderden euro's per maand genereren!

Hoe?

Onze interesse in deze wereld zorgt ervoor dat wij dit zeer nauwgezet volgen. Wij zijn altijd op de hoogte welke platformen en zijn om onderzoeken te creëren of aan te participeren. We doen ook zelf gedegen onderzoek naar deze platformen door onszelf er als een soort van mystery guests in te schrijven en zelf te ervaren hoe goed of slecht ze zijn, laat staan betrouwbaar.

Wat?

Wat we doen in parktijk is zoveel mogelijk het publiek te informeren over de mogelijkheden die er zijn om ofwel zelf onderzoek uit te voeren, danwel mee te doen en je mening te geven in marktonderzoeken en daar zelfs geld aan over te houden. Dit doen we door het schrijven van makkelijk leesbare artikelen waarbij we mensen wijzen op de goede tools en sites om dit te doen.

Dit betekent ook dat we reviews schrijven en waarschuwen voor de website die juist niet betrouwbaar zijn. want vergis je niet, waar kennis en geld omgaat daar wordt ook misbruik gemaakt van goede intenties.

Op deze website kan je al de beschreven informatie vrijelijk vinden en inzien. Wat je er verder mee doet is helemaal aan jou, maar we hopen dat je wil bijdragen aan ons doel om middels onderzoek de levens van mensen te verbeteren.

vergrootglas in hand