Home » Best Betaalde Enquêtes: Betrouwbare Enquête Sites
best betaalde enquêtes betrouwbare sites

BEST BETAALDE ENQUÊTES: BETROUWBARE ENQUÊTE SITES

Ben je op zoek naar goede websites waar je kan geld verdienen met enquêtes invullen?

Dan wil je natuurlijk om te beginnen dat die wel veilig & te vertrouwen zijn! Betrouwbaarheid is een voorwaarde…

En dan het liefst nog diegene die ook de hoogste vergoeding aanbieden zodat je meer verdient, toch?

Dat komt goed uit, want wij hebben de allerbeste voor je verzameld! Hieronder vind je een aparte lijst voor zowel Nederland als voor België. 

Tip: Schrijf je altijd bij meerdere panels in want dan kan je meer enquêtes invullen voor geld!

BEST BETAALDE ENQUÊTES NL

1. PanelClix

Verreweg de best verdienende enquête site die er te vinden is. De hoogste vergoeding per ingevuld onderzoek en je saldo wordt ook nog eens tot 100% meer waard naarmate je meer spaart! Je begint direct al met een startbonus van € 3,- Uitbetalen gaat naar je bankrekening dus je doet mee aan de onderzoeken voor geld.

Tip: je wordt bij lange na niet voor alle onderzoeken per mail uitgenodigd. Maar als je inlogt staat er bijna altijd wel een onderzoek open waar je aan mee kunt doen. Geregeld even kijken dus.

2. BEENQ

Dit is een nieuw panel in Nederland en België. Zonder veel ingewikkeld gedoe willen ze het zo simpel mogelijk houden: meedoen aan surveys en dat wat je verdient vanaf 10 euro laten uitbetalen naar je PayPal account. Of je kan kiezen voor een van de ruim 80 verschillende cadeaubonnen. Een super eenvoudige overzichtelijke portal en app maar het werkt heel goed.

3. YouGov

Onderzoeken over het laatste nieuws en recente gebeurtenissen. Daarmee veel onderzoeken te doen en dus genoeg te verdienen. Veel positieve ervaringen op Trustpilot bovendien. Verdiensten kan je per 10 euro laten overboeken naar je bankrekening. Je krijgt hier ook een welkomstbonus van 50 punten.

4. GFK Panel

Naast Euroclix is dit de enige site die direct een bonus geeft bij je aanmelding. In dit geval 50 cent. Daarnaast is GFK een van grootste en belangrijkste onderzoeksbureaus van Nederland die interessante onderzoeken doen. Wel belangrijk detail: je verdiensten laten uitkeren gaat in cadeaubonnen van o.a. Bol.com

5. iSay

Ook gewoon een goede site die al wat langer meegaat. Onderdeel van onderzoeksbureau Ipsos en daarom ook vaak in één zucht Ipsos iSay genoemd. Zij ook actief in meerdere landen. Ze bieden prima verdiensten, uitbetaling in geld (PayPal) en bonnen, en bovendien ook voldoende beschikbare onderzoeken per week.

6. LifePoints

Dit is een relatief nieuw panel dat is ontstaan na de samenvoeging van GlobalTestMarket en MySurvey. Grote internationale partijen met veel onderzoeken elke maand en een prima verdienste die je kan uitkeren in geld (PayPal) of bonnen.

7. Mobrog

Dit is een groot en internationaal panel. Toch hebben ze ook verrassend veel surveys in Nederland. Je verdiende geld kan je laten uitkeren via PayPal. Vanaf daar staat het in een dag op je bankrekening. Prima beloning en hoeveelheid enquêtes.

8. PanelWizard

Dit panel geeft een vaste vergoeding van 10 cent per vraag. Dat is de beste beloning die er te vinden is. Tegelijkertijd heeft dit panel wel iets minder onderzoeken beschikbaar en betalen ze alleen uit op 2 vaste momenten per jaar. En dan wel naar je bank, andere opties zijn er niet.

9. FactSnapp

Dit is het zusje van Panelwizard dat zich puur richt op hele snelle en korte onderzoeken. De vergoeding is er evengoed zo hoog dus vooral goed om ook hier mee te doen. Alle voorwaarden zijn verder hetzelfde.

10. Opinieland

Net als Toluna een zeer groot panel. Ze hebben een mooie site en vergoeden jouw inspanning met een zeer eerlijke vergoeding. Je spaart hier voor PayPal tegoed (geld) of voor waardebonnen van o.a. Bol.com en VVV.

BEST BETAALDE ENQUÊTES BELGIË

1. Panelclix

Bij dit panel maak je de beste verdiensten. De beloning per gemaakt onderzoek is het hoogst, en de site biedt daarnaast nog meer fijne manieren van geld verdienen. Je uitbetaling krijg je per bank overgeschreven. Startbonus bovendien van 3 euro.

2. Toluna

Gewoonweg een van de beste panels ter wereld. Uitmuntende website en app, zeer veel enquêtes om te maken, hoge vergoedingen. Beste score dus betreft zowel gebruiksgemak als potentie om mee te verdienen. Dit kan je uitbetalen naar je bank, PayPal of in bonnen / e-vouchers.

3. Opinionworld

Een van de grotere enquête sites met zeer veel leden. Niet zomaar, want je hebt er genoeg werk en krijgt daar een aangename beloning voor. Punten zijn inwisselbaar voor PayPal tegoed en cadeaukaarten.

4. LifePoints

Een nieuwe site geboren uit de fusie tussen GlobalTestMarket en MySurvey. Goede verdiensten, uitbetaald via PayPal of in bonnen. Genoeg enquêtes beschikbaar ook om altijd even mee te kunnen doen.

5. Mobrog

Een groot internationaal panel in zeer veel landen. Ook in België genoeg onderzoeken om aan mee te doen, voor een eerlijke verdienste. Dit wordt snel uitgekeerd naar je PayPal. Niet heel hoogdravend of vernieuwend maar het werkt wel allemaal heel goed.

6. Jouw Mening

Een van de oudere en ervaren panels. Prima inkomsten en ook aangenaam aantal onderzoeken om aan mee te kunnen doen. Uitkeringen in cadeaukaarten.

7. Ipsos iSay

Gewoon een prima onderzoekspanel. Alles werkt zoals het hoort en je wordt eerlijk beloond. Omdat er ook voldoende vragenlijsten zijn elke maand kan je ook mooi verdienen.

8. Online GFK

Alleen mannen kunnen meedoen tussen de leeftijd van 15-24 jaar oud. Verder is het overigens een prima panel waar je spaart voor Sodexo gedenkcheques en Proxis waardecodes. Elke week een onderzoek.

WAT BEPAALT DE BETROUWBAARHEID?

In deze lijsten hebben we alleen de panels opgenomen die wij betrouwbaar genoeg vinden. Maar wat betekent dat dan eigenlijk? Wij hebben dit getoetst door onszelf in te schrijven bij deze panels als “mystery guest”. Daarnaast hebben we gekeken naar bestaande recensies en reviews en uiteraard de ervaringen die we hebben ontvangen van onze bezoekers.

Daarbij letten we in principe op een tweetal zaken: Ten eerste het accuraat toekennen van de verdiende beloningen. Die moeten dus snel en foutloos worden bijgeschreven op je account. Maar daar blijft het niet bij. Ten tweede kijken we namelijk ook naar het innen van dat saldo. Wordt dit snel uitgekeerd als je daarom vraagt, en gaat dit dan ook zonder problemen?

De verdiensten staan bij voorkeur zo snel mogelijk op je bankrekening of PayPal. Ook cadeaubonnen en andere manieren van uitbetalen dienen vlot en goed te worden afgehandeld. Daarbij moet er ook een goede service zijn mocht het onverhoopt fout gaan, waarbij een oplossing wordt geboden.

Een laatste punt dat meeweegt, al is dat wellicht een hygiëne factor, is dat de sites goed omgaan met alle gegevens die ze van je hebben. Dat zijn nogal wat persoonlijke data zoals je volledige persoons gegevens maar ook financiële gegevens. Hebben ze hier goed beleid voor en hebben ze ook de voorname keurmerken die gelden in de marktonderzoek industrie?

WAT BEPAALT DE RANKING?

Oké, er staan dus alleen veilige websites op deze pagina vermeld. Maar hoe hebben we dan gekozen welke er op 1 staat? En op 2, op 3, enzovoort? Kortom, hoe is de volgorde tot stand gekomen?

Dit komt voort uit hoofdzakelijk een tweetal hoofdzaken: Ten eerste de verdien potentie , en ten tweede het gebruiksgemak . Tesamen zegt dit namelijk heel veel over de kwaliteit van een enquête panel, met name vanuit het oogpunt van de leden.

Hoeveel er verdient kan worden blijkt uit de hoogte van de beloning per ingevulde enquête of zelfs per ingevulde vraag. Dit uiteraard ten opzichte van de tijd die het kost om ze te maken. Maar dat is nog niet alles. Er moet ook voldoende werk zijn om een mooi inkomen te worden. Hoe meer onderzoeken er dus beschikbaar zijn, des te meer geld jij kan verdienen!

Gebruiksvriendelijkheid is meer omvattend en blijkt uit een groot aantal zaken. Zo kijken we naar de portal, de software / tool waarin je de vragenlijsten in moet vullen en een eventuele app. Ook telt mee hoeveel uitbetaal mogelijkheden er zijn en hoe goed het panel erin slaagt je alleen voor de goede onderzoeken uit te nodigen. Je moet dus niet te vaak buiten de doelgroep vallen.

Ook alle aanvullende voorwaarden en eigenschappen nemen we hier mee. Denk aan bij welke hoogte je saldo kan worden uitbetaald (liever niet te hoog), en hoe lang je saldo houdbaar is. Ja echt – bij sommige panels kan je saldo verlopen als je niet genoeg meedoet aan surveys! Maar die staan overigens niet in deze lijst, want dat zou inhouden dat meedoen niet meer vrijblijvend is.

Scroll naar boven