Home » PayPal Geld Verdienen: Cash / Tegoed
paypal geld verdienen

PAYPAL GELD VERDIENEN: CASH / TEGOED

PayPal is een super prettige online tool waarin je geld kan bewaren, maar je kan er ook mee betalen bij veel webwinkels tegenwoordig.

Je koppelt het eenvoudig aan je bankrekening en creditcard en hoeft die gegevens niet meer aan andere partijen te geven.

Daarmee is het veiliger , sneller en eenvoudiger. En het mooiste: het is helemaal gratis ! En om je tegoed nog een extra boost met cash te geven geven we je in dit artikel tips hoe je online PayPal geld kunt verdienen .

ENQUÊTES INVULLEN VOOR PAYPAL GELD

Dit is wat ons betreft verreweg de leukste maar bovendien ook de simpelste manier om je PayPal saldo te spekken. Sowieso een van de beste manieren om online geld te verdienen trouwens. En als je enquêtes invult voor geld , dan doe je dat natuurlijk bij voorkeur via de 10 best betaalde & betrouwbare sites . Degene die daarvan via PayPal uitbetalen zijn:

We hebben die top 10 niet zomaar voor je samengesteld. Daar krijg je namelijk een hogere vergoeding voor je inzet en weet je zeker dat het geld ook terecht komt op je rekening. Of dat nu via PayPal gaat, je het toch liever op je bankrekening hebt of toch cadeaubonnen leuker vindt. In de lijst met best betaalde enquête sites kan je nalezen welke daarvan uitbetalen via PayPal of andere manieren.

En denk nu niet dat je alleen maar saaie eindeloze vragenlijsten moet vol klikken, want tegenwoordig is dit juist heel leuk en interactief gemaakt en kan je bijvoorbeeld ook uitgenodigd worden voor product testen . Ook kun je meedoen aan online forum discussies of mag je reclames beoordelen en websites testen.

Schrijf je vooral ook in bij meerdere van deze panels, want dan zal je aan meer onderzoeken mee kunnen doen. En meer ingevulde surveys betekent uiteindelijk meer verdiensten! Let wel op dat je met enquêtes invullen belasting moet betalen zoals met alle manieren van geld verdienen via internet.

PAYPAL BETAAL KNOPPEN OP JE BLOG, SITE OF WEBSHOP

Heb je een blog? Of een eigen website of webshop? Dan kan je daaraan eenvoudig knoppen toevoegen om mensen te laten betalen voor bijvoorbeeld een zelf geschreven e-book, exclusieve content of eigengemaakte producten.

In bepaalde programma’s / software waarmee je eenvoudig een website of webshop kan bouwen zit deze functionaliteit zelfs al standaard ingebouwd, zo veel vraag is hier naar. Je hoeft hier dus niet voor te betalen of moeilijke programmeer code voor te kunnen.

Het voordeel is bovendien dat dit gewoon gekoppeld is aan je persoonlijke account, dus je hoeft alleen je e-mailadres te geven waarmee je PayPal is gemaakt en het geld komt bij je terecht. Dat maakt het minder gevoelig voor fouten en bovendien veiliger.

Kijk voor meer informatie over geld verdienen met een website op de site van GeldGenius, maar ook hoe je er zonder veel moeite of kosten eentje kan maken. Dit kan iedereen zonder technische kennis. Je maakt al een eigen site in enkele minuten en een eigen webshop in een half uurtje.

VERDIEN TEGOED VIA JE SOCIAL MEDIA

Je hoeft niet per se een eigen website of -shop te bouwen om mensen te laten afrekenen met PayPal. Misschien omdat je het te lastig vindt, te veel tijd in beslag vindt nemen omdat je snel wil starten of niet de kosten wil hoeven maken van de domeinnaam, hosting en CMS (al kost dat tegenwoordig niks en heb je er zeker geen technische skills meer voor nodig).

Een ander heel goed kanaal om veel mensen te bereiken is social media. Met deze netwerken, waar je gratis een account aanmaken, kan je praktisch met iedereen met internettoegang waar ook ter wereld communiceren. En dus in je ze ook iets verkopen. En afrekenen kan dan veilig via Paypal want daarvoor hoef je alleen maar je e-mailadres te communiceren zoals eerder vermeld.

Ook op dit onderwerp kan je jezelf goed verder inlezen via GeldGenius. Je leert er hoe je in algemene zin kan verdienen aan je bestaande accounts op Facebook, Instagram etc. maar ook specifieke methodes per individueel netwerk.

DOE MARKETING VOOR BEDRIJVEN

Dit klinkt misschien nog een beetje vaag, maar we bedoelen hier geld verdienen met affiliate marketing . Op de site van GeldGenius (zie link) leer je er meer over.

Het komt er in principe op neer dat je niet voor eigen producten reclame maakt, zoals bij de ideeën hierboven voor je eigen site, webwinkel of sociale netwerken, maar juist voor die van andere bedrijven. Zitten die bedrijven op jou te wachten dan? Jazeker! Er zijn duizenden producten en campagnes van waar je vandaag voor kan beginnen.

En je krijgt commissie als je succes hebt. Dat betekent vaak dat je een vergoeding krijgt als mensen via jouw advertentie iets kopen, maar soms krijg je ook al betaald voor een lead (offerte, inschrijving nieuwsbrief etc.) of zelf alleen al als mensen via jouw advertenties naar de site van je opdrachtgever klikken.

Welke kanalen je inzet mag je zelf weten: een blog, site, social, e-mail marketing etc. Je in hier bakken met geld mee verdienen als je er je best voor doet, maar het is dan ook niet eenvoudig.

Benieuwd wat je allemaal kan gaan promoten? Je in het beste beginnen met lid worden van Daisycon. Dit is een van de beste en grootste affiliate netwerken via welke jij je eenvoudig bij ruim 1600 bedrijven aan de slag kan.

Zie het als een marktplaats : bedrijven zetten hier op welke producten en acties gepromoot mogen worden, en publishers (dus de mensen met een site, blog etc.) kunnen zich hier dan voor aanmelden. Als tussenpartij is er dan Daisycon.

Zij zorgen voor het meten van de sales en het uitbetalen, jij moet alleen je eigen speciale links gebruiken de rest gaat vanzelf. En om de link terug naar het topic van dit artikel te maken: ze betalen je uit naar PayPal als je dat wenst, maar je kan ook kiezen voor je bankrekening.

Ook maken ze gratis promotiemateriaal voor je dat je kan gebruiken, zoals mooie banners, en hebben ze allerlei statistieken die je kan gebruiken om te meten of je campagne goed loopt. En het beste van alles: meedoen is gratis en vrijblijvend , dus het kost je geen geld om lid te worden.

Scroll naar boven