Home » Goede Enquête Vragen Voorbeelden » Afsluitende Tekst / Dankwoord Enquête Voorbeeld

AFSLUITENDE TEKST / DANKWOORD ENQUÊTE

Een vragenlijst eindigt eigenlijk altijd met een dankpagina met daarop een slotwoord.

Je denkt wellicht dat dit niet zo belangrijk is, want je hebt je antwoorden inmiddels toch al binnen.

Maar dat is niet helemaal zo. Er liggen hier mogelijkheden die je niet zomaar moet laten lopen.

ZELF EEN ENQUÊTE MAKEN?

Wil je zelf een onderzoek uitvoeren. Dat kan eenvoudig door online een enquête te maken, dit kan zelfs gratis. Gebruik dan bij voorkeur de beste enquête tools / software programma’s. Ook zonder dat je ervoor hoeft te betalen kan je deze al gebruiken om op een digitale manier je vragenlijst te versturen en de uitkomsten te verzamelen en analyseren. Hierbij kan je ook je eigen afsluitende tekst instellen.

UITLEG AFSLUITENDE TEKST

Op de allerlaatste pagina van je onderzoek, als je in ieder geval zo slim bent om die toe te voegen, heb je de kan om mensen nog één keer een boodschap te geven. Dit kan simpelweg een dankwoord zijn waarin je de respondent bedankt voor zijn / haar tijd en input. Maar je kan er mee uit halen.

Misschien komt er wel een vervolgsurvey, of ga je nog andere onderzoeken doen waarvoor je respondenten nodig hebt? Een onderzoek laten invullen is niet eenvoudig en kost moeite en soms ook geld. En je hebt hier iemand tegenover je die die moeite wel als eens voor je heeft genomen. Laat die niet zomaar weglopen.

Je kan dus vragen of je die persoon mag benaderen voor een eventueel vervolg van dit onderzoek, en / of die persoon ook mee zou willen doen aan andere interessante enquêtes.  

VOOBEELD AFSLUITING

Dit voorbeeld is zo volledig mogelijk waarin we eigenlijk alle bovengenoemde opties meenemen. Laat naar eigen inzicht delen ervan weg.

Voorbeeld

Bedankt voor je medewerking aan deze enquête. Met jouw hulp kunnen we [onderzoek doel].

Graag houden wij u op de hoogte van de uitkomsten van het onderzoek. Als u dit interessant vindt kunt u hieronder uw e-mailadres invullen en ontvangt u te zijner tijd het rapport.

Mogelijk / binnenkort start een vervolgonderzoek, waarvoor wij graag wederom uw mening horen. Mogen wij u hiervoor benaderen? Zo ja, vul dan alstublieft uw e-mailadres in.

Naast deze survey voeren wij nog meer onderzoeken uit naar uiteenlopende onderwerpen. Vindt u het leuk om hieraan mee te doen en met uw mening een verschil te maken? Meld u zich dan hier aan.

Scroll naar boven